Select Your Language     English |  Russia  |  日本語  |  Deutsch  |  Français  |  Italiano  |  Português  |  العربية  |  中文

Informatie

Wij zijn een prominente exporteur van agro-producten zoalspeulvruchten, voedsel-korrels,Basmatirijst, dry voedingsmiddelen, suiker en alle verschillende soorten bloem, bloemen, vruchten, en groenten en andere geallieerde producten. Deze agro-producten die worden aangeboden door ons worden effectief verwerkt om hun smaak, kwaliteit en duurzaamheid te verbeteren. Onze agro-producten zijn geëist in zowel ontwikkelde als minder ontwikkelde landen vanwege haar verse aroma, natuurlijke smaak en 0% gebruik van chemische meststoffen.

Kalpdin exporteren Import is een bedrijf gevestigd in Poona, Maharashtra, India. Sinds haar oprichting, hebben we verdreven sterk door transparantie en ethiek om te voorzien van onze wereldwijde klanten goede smaak en kwaliteit op de meeste concurrerende prijzen, vermoeden te worden van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om kwaliteit te bieden en te doen goed aan anderen. Het bedrijf heeft gekruist mijlpalen met de inspanningen van haar speciale Full-time medewerkers en onder de steun van andere kwaliteit onderhoud deskundigen, die begeleiden ons tijd tot tijd onze kwaliteit en levensduur van producten te verbeteren en de laatste maar niet de minste onze enorme klantenkring, wie wij respecteren en kijken naar hen te bouwen en onderhouden van een levenslange relatie.

De sleutel van het succes is voor ons om te houden van de klanten tevreden door hen kwaliteitsproducten en diensten tegen concurrerende prijzen. Vóór de aanschaf van levensmiddelen, wij zorgen ervoor dat zij zijn gegroeid of verwerkt met behulp van de ethische middelen. Alleen voedsel producten die hygiënische wijze zijn verwerkt en frisheid in kwaliteit en smaak hebben zijn verkregen van de Indiase boeren en verzonden in de mondiale markten. Onze levensmiddelen zijn de beste in termen van kwaliteit, voedingswaarde, smaak, verpakking en prijs.

Onze organisatie heeft een verticale opstelling evenals een ervaren personeel op alle niveaus van operaties om te voldoen aan vereisten voor kopers de termijn. Zeer ervaren team van professionals is een van de bouwstenen van ons bedrijf. Onze medewerkers zijn goed vertrouwd met de nieuwste trends en ontwikkelingen van veld en gewijd aan toewerken naar de grootste tevredenheid van onze klanten.

Gevestigd in Pune, Maharashtra(India), is Kalpdin export en import prominente exporteur en leverancier van agro-producten. Als gevolg van onze geavanceerde en efficiënte middelen zijn wij geschikt voor het leveren van bulk-orders per aantal dat is opgegeven door clients. Wij zijn grote leverancier van pulsen fruit, groenten, bloemen en andere levensmiddelen. Ons bedrijf heeft bereikt nieuwe hoogten en reliëf nieuwe succesverhalen onder begeleiding en leiding van onze oprichter en eigenaar heer Avdhut Gaikwad. Zijn duidelijke visie van het bedrijf te nemen naar nieuwe hoogten met doorzettingsvermogen, expertise en harde werk heeft aangemoedigd team van Kalpdin om te excelleren in hun domein telkens weer.

Onze gerichte netwerk
Het jaar heeft ons bedrijf een sterke zakelijke alliantie met landen likeUnited Staten, Europa, Zuidoost-Azië, Afrika, Midden-Oosten, en de meeste landen in Azië. De lange termijn relatie van het Bondgenootschap met deze landen is te wijten aan de verste deel van de markt navigeren door passende en bedreven verlossing van zending. We hebben een sterk steunpunt in verschillende regio’s van Rusland, Dubai, Singapore, Maleisië en Indonesië, enz. Onze klanten vertrouwen op ons voor beste in kwaliteit voedsel en bloemen voor bespoedigen leveringen op hun deur stap zonder een verspilling van tijd.

In het veld werk faciliteiten:
We hebben onszelf upgrade naar geavanceerde hulpmiddelen en technieken voor het verzamelen, cultiveren en behoud van verse boerderij producewithout geen gedoe andovercoming traditionele technieken van de landbouw, hebben we continue toegang tot middelen zoals water, bodem en andere materialen van de irrigatie die de boeren in hun vakgebied gebruiken te cultiveren onze gevraagde produceren om te handhaven van de kwaliteit van het product. Bovendien hebben we gemaakt van passende regelingen voor koeling van voedsel en georganiseerd opslag voor verwerkte agro producten om de kwaliteit van het levensmiddel met wisselende temperaturen te behouden.

Teamwork:
We hebben ateam van professionalswho die ons helpen bij de uitvoering van alle bedrijfsactiviteiten op efficiënte wijze. We hebben goede kennis over de huidige tendensen van de markt, en onze onderzoeksteam is consequent het bestuderen van de veranderende marktomstandigheden, teneinde eventuele onvoorziene omstandigheden en om kwaliteitsproducten beschikbaar die overeenkomen met en overtreffen de eisen van onze klanten over de hele wereld te maken. Hoge prestaties van ons team is een resultaat van de scherpzinnigheid en gecoördineerde werking van de teamleden, die gemotiveerd met een hoge moraal zijn te leveren van de beste diensten aan onze klanten.Wij hebben onder onze teams inspanning, beheerd en onze klanten voorzien van kwaliteitsproducten, en betrouwbare diensten. Ons team bestaat uit voedsel kwaliteitsspecialisten, kwaliteit managers, onderzoeksteams en andere geschoolde arbeiders, die worden toegewezen met verschillende verantwoordelijkheden. Het is door hun inspanningen dat we hebben bereikt volledige tevredenheid van onze klanten en krijgen nieuwe klanten uit verschillende regio’s van de wereld.

 Infrastructuur:
Ourteams zijn consequent upgraden naar de nieuwste infrastructuur, die is uitgerust met geavanceerde technologie, gereedschappen voor landbouw en verschillende andere machines, die ons verzekert om een pionier in productie, exporteren en importeren van Indiase agro-producten . De krachtige infrastructuur base is ook verantwoordelijk voor versterking en wint marktaandeel voor ons bedrijf. Wij zijn consequent richting aanbieden van producten van hoge kwaliteit aan onze cliënten wereldwijd; ons bedrijf beheert al onze operaties met een ruime infrastructuur uitgestrekte op 300 m² mt. Onze werkende eenheid is ingedeeld in verschillende afdelingen, secties en teams voor naadloze productie. Gesteund door state-of-the-art hulpmiddelen en machineries, we kunnen oplossingen op maat voor onze klanten dienen.

Waarom ons:
Wij bieden het beste in kwaliteitsproducten aan onze klanten, die worden ondersteund door Indische normen Instituut. Ons bedrijf is betrouwbaar voor alle zakelijke transacties. We hebben speciale team voor het testen van de kwaliteit van de producten en om ervoor te zorgen dat dezelfde kwaliteit behouden blijft tot deze producten worden geleverd aan u. Wij hebben magazijnen met voldoende ruimte voor het opslaan van onze producten en we onderhouden de temperaturen die geschikt zijn voor het behoud van de kwaliteit van levensmiddelen en bloemen, verzekeren wij om te leveren onze producten veilig en onder hygiënische omstandigheden door het sturen van hen in bulk met daarvoor geschikte verpakkingen.

Onze troeven

  • Documentatie beperkt.
  • Gestandaardiseerd verpakking.
  • Tijdige levering van producten.
  • Ongeëvenaarde kwaliteit, gesteund door normalisatie-instituut voor Indische.
  • Wide distributienetwerk wereldwijd en het binnenland.
  • Aanspreekbaar personeel bereid om te helpen en op te lossen problemen en query’s van clients’.
  • Strikte tenuitvoerlegging en de naleving van ethische bedrijfsbeleid.
  • Betaalbare prijsbeleid voldoet aan de gehele.
  • Transparant en eerlijke handelstransacties.
Enables the hair to bounce back into place with minimal effort, the curl pattern of human hair wigs uk is permanently set and can even hold up in bad weather. You can have a clear idea about the advantages of both kinds of brazilian hair bundles uk now. Though both of them have their own strengths, I am a supporter of the first kind since it really creates a natural look. For many people, a lace front wigs transplant is just not a viable option either financially or because of the unsuitability of either donor or lace front wigs uk. However, there are many non-surgical options including hair integration supplementing existing hair. Partial or full coverage wigs are also a fantastic solution to brazilian hair uk loss for both men and women. Perhaps the extent of the individual's hair loss means that a full coverage wig is required.